25/02/2021

Džoni Dep pozajmljuje glas liku iz serijala „Puffins“

Poznati holivudski glumac Džoni Dep potpisao je ugovor sa producentskim kućama Iervolino Entertainment i Iervolino Studios koje u saradnji sa kompanijom Archangel Digital, osnivača Miloša Bikovića, rade na razvoju kratkometražne animirane serije „Puffins“. Džoni Dep će pozajmiti glas Džoni Pafu, glavnom junaku serijala „Puffins“ koji razvijaju umetnici iz Srbije. Prema dogovorenom planu, serijal će brojati do čak 250 petominutnih epizoda koje su specifičnog formata prilagođenog ekranu mobilnih telefona a sadržaj je namenjen streaming platformama.

Andrea Iervolino, poznati holivudski producent iz Italije, objasnio je svoju inicijaciju u projekat koji je uz podršku Miloša Bikovića i kompanije Archangel Digital u Srbiji nedavno otpočeo. Eksperimentisanje sa novim avangardnim projektom kao što je ova kratkometražna serija dodatno me je ohrabrilo da nastavim da se igram sa različitim  žanrovima i formatima. Zahvalan sam i Džoni Depu koji nam je ukazao poverenje pridružujući se projektu, deleći svoje ideje i dodajući umetničku vrednost seriji Puffins.”, rekao je Iervolino.

Džoni Dep je prva od mnogobrojnih holivudskih zvezda koje će učestvovati u projektu Iervolino Studios- a. U narednom periodu očekuje nas razvoj čak sedam dogovorenih serijala koji će biti spin-off filma “Misija Artik” u produkciji Iervolino Entertainment-a. Epizode web serijala biće dostupne globalnoj publici putem Amazon Prime i Apple TV kanala.

Pratite nas @archangeldigital

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.