Aktuelno
23/11/2020

Kampanja „Krug podrške“ je proglašena za najbolji sportski sponzorski projekat 2020. godine

Kampanja „Krug podrške“ koju je Archangel Digital realizovao u saradnji sa Vojvođanskom bankom i Olimpijskim komitetom Srbije proglašena je za najbolji sportski sponzorski projekat 2020. godine u Srbiji prema izboru vodeće regionalne organizacije SPORTO.

Reč je o sponzorskom projektu koji je nastao u jeku pandemije, u danima kada je sve bilo zatvoreno i kada su, baš kao i mnoga druga sportska takmičenja, otkazane Olimpijske igre. Potreba za podrškom u tim danima je bila veća nego ikada, usled čega je i nastala kampanja sa porukama sportista koji ohrabruju jedni druge ali i čitavu zajednicu, ističući važnost jedinstva i solidarnosti. Iniciran tim okolnostima je nastao naš Krug podrške priznat na nivou cele Jugoistočne Evrope. Osvojena nagrada nam je otvorila vrata međunarodnog takmičenja za prestižnu nagradu „Best of Europe“, koju svake godine u februaru u Londonu dodeljuje Evropska sponzorska asocijacija (ESA).

„Ponosni smo što smo tokom 10 meseci pandemije učvrstili poziciju Vojvođanske banke kao lidera u sponzorstvu u sportu i društveno odgovornom ponašanju. Kampanja „Krug podrške“ je posebno bitna, jer su u fokusu naši sportisti, najveći uzori i najbolji primeri koliko je mentalna snaga u teškim trenucima presudna. SPORTO priznanje nam daje dodatni podstrek da još jače nastavimo da pomažemo najugroženijima, kao i da pružamo podršku Olimpijskom komitetu Srbije i našim uspešnim olimpijcima. Jedva čekamo da najsjajnije medalje iz Tokija proslavljamo zajedno“ istakla je Milena Mićanović, direktorka za marketing i PR Vojvođanske banke.

Pratite nas @archangeldigital

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.