Aktuelno
22/03/2021

Podsticajna sredstva za produkciju igranih i animiranih sadržaja u Srbiji

Od sada poserdstvom naše producentske kuće možete realizovati širok spektar kinematografskih projekata u Srbiji putem stalno otvorenog konkursa kojim je predviđen povraćaj dela uloženog novca u audio – vizuelno delo kroz podsticajna sredstva.

Naša produkcentska kuća obuhvata čitav dijapazon audio – vizuelnih dela (reklame, muzički spotovi, filmovi, serije, animirani sadržaji) rađenih prema standardima svetskih produkcija. Visokokvalifikovani i obrazovani kadar odabirom najboljeg kreativnog i tehničkog pristupa realizovaće vaš projekat, uz uslugu kreativne saradnje u pripremnoj fazi, po najboljim uslovima u Evropi. Usluga servisnog snimanja i produkcije u Srbiji, kao i svim zemljama u regionu, pruža i odabir pogodnost odabira velikog broja raznovsnih lokacija za snimanje i arhitektonskih zdanja i spomenika iz različitih vremeskih razdoblja.

Poslednji projekat koji je naša producentska kuća ostvarila u saradnji sa Studiom „Тритэ“  velikog ruskog reditelja Nikite Mihalkova je film „Чемпион мира“ (Champion of the World). Deo filma, u režiji Aleksey Sidorov, koji svoje utemeljenje ima u šahovskom meču iz 1978. godinu realizovan je u saradnji sa našim timom u Beogradu i Crnoj Gori.

Srbija kao zemlja nudi širok spektar lokacija (planine, jezera, pećine, vinogradi i ravnice) kao i arhitektonska zdanja iz različitih epoha što puža neograničene produkcione mogućnosti. Uz produkciju u Srbiji moguće je ostavriti i servisna snimanja u svim zemljama regiona (Hrvatska, Crna Gora, Bosna i Hercegovina, Bugarska, Makedonija i Slovenija).

Pratite nas @archangeldigital

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.