Politika privatnosti

OBIM POLITIKE PRIVATNOSTI

Ova politika privatnosti opisuje postupanje sa informacijama koje se pružaju ili prikupljaju na sajtu na kojoj je ova politika privatnosti objavljena, bilo na našim digitalnim svojinama ili u aplikacijama koje stavljamo na raspolaganje na sajtovima ili platformama treće stranke. Ovu politiku privatnosti sledimo u skladu sa važećim zakonima u mestima u kojima poslujemo. U nekim slučajevima možemo pružiti dodatna obaveštenja o privatnosti podataka koja su specifična za određene proizvode, prakse ili regione. Te pojmove treba čitati zajedno sa ovom politikom.

Imajte na umu da kada nam pružate informacije na sajtu ili platformi treće stranke (na primer, putem naših SoMe naloga), ta informacija koju pružate može odvojeno prikupljati sajt ili platforma treće stranke. Podaci koje prikupljamo obuhvaćeni su ovom politikom privatnosti, a podaci koje prikuplja sajt ili platforma treće stranke podležu praksi privatnosti sajta ili platforme treće strane. Odluke o privatnosti koje ste doneli na nezavisnoj veb lokaciji ili platformi neće se primenjivati na našu upotrebu podataka koje smo prikupili direktno putem naše veb stranice. Takođe imajte na umu da naš sajt može sadržati veze do drugih sajtova koji nisu u našem vlasništvu ili pod našom kontrolom i nismo odgovorni za pravila privatnosti tih sajtova. Savetujemo vam da budete svesni da kada napustite naš sajt i da pročitate politike privatnosti drugih sajtova koje mogu prikupljati vaše lične podatke.


KAKO PRIKUPLJAMO INFORMACIJE:

 • Prikupljamo informacije koje nam pružate kada zahtevate ili kupujete proizvode, usluge ili informacije od nas, prilikom registracije kod nas (uključujući kada svoj profil povežete na sajt ili aplikaciju treće stranke sa svog naloga za registraciju), kada učestvujete na javnim forumima ili u drugim aktivnostima našeg sajta, odgovaranje na naše ankete za klijente ili kada na bilo koji drugi način komunicirate sa nama koristeći jedan ili više uređaja. Informacije možete pružiti na različite načine, poput kucanja ili upotrebom glasovnih komandi.
 • Prikupljamo informacije putem različitih tehnologija, kao što su kolačići, Fleš kolačići, pikseli, tagovi, kompleti za razvoj softvera, programske interfejs aplikacije i veb svetionici, uključujući i Vaše posete našim sajtovima i aplikacijama ili korišćenju naših aplikacijama na drugim sajtovima i platformama, koristeći jedan ili više uređaja, bilo da ste ulogovani, registrovani ili ne.
 • Prikupljamo informacije koristeći analitička sredstva i prilikom posete našem sajtu.
 • Informacije prikupljamo od strane drugih, pouzdanih izvora, kako bismo ažurirali ili dopunili informacije koje ste nam Vi pružili ili koje smo mi automatski prikupili, na primer kada potvrđujemo informacije o poštanskim adresama koristeći usluge drugih, nezavisnih stranaka. Trenutni važeći zakon može zahtevati da ovlastite treću stranku da deli Vaše informacije sa nama pre nego što ih mi možemo pribaviti.

KORIŠĆENJE VAŠIH INFORMACIJA OD STRANE KOMPANIJE ARCHANGEL DIGITAL STUDIOS:

Archangel Digital Studios je kontrolor podataka za Vaše informacije za koje je odgovoran i koje može da ih koristi u svrhe koje su opisane u ovom zvaničnom dokumentu.

U skladu sa važećim zakonom, izborima i kontrolama koji će Vam biti dostupni, podatke prikupljene od Vas i sa Vaših uređaja, možemo koristiti za:

 • Pružanje iskustava, proizvoda i usluga koje Vi zahtevate, gledate, istražujete ili kupujete.
 • Komunikaciju sa Vama o Vašem nalogu ili transakcijama sa nama i kako bi Vam poslali informacije ili zatražene povratne informacije o pojedinostima na našem sajtu i aplikacijama ili promenama naše politike.
 • Slanje ponuda i promocija za naše projekte i usluge ili proizvoda i usluga treće stranke.
 • Personalizovanje sadržaja i iskustva.
 • Obezbeđivanje ciljanog oglašavanja na osnovu Vaše aktivnosti na našem sajtu i na sajtovima i aplikacija treće stranke.
 • Rukovanje, razumevanje, optimizaciju, razvijanje ili poboljšanje našeg sajta, projekata, usluga i operacija, koristeći istraživanja anketa i analitičkih sredstava.
 • Detektovanje, istragu i prevenciju aktivnosti koje mogu da krše našu politiku ili da budu nezakonite.

DELJENJE SVOJIH INFORMACIJA SA DRUGIM LICIMA

 • Nećemo deliti Vaše lične podatke sa trećom strankom izvan Archangel Digital Studija, osim u određenim okolnostima, kao što su:
  • Kada nam dozvolite da delimo Vaše lične informacije sa drugim kompanijama, kao što su:
  • Kada izaberete da delite svoje lične informacije sa pažljivo odabranim kompanijama kako bi oni mogli da Vam pošalju ponude i promocije o svojim proizvodima i uslugama, i
  • Kada usmeravate da delimo Vaše lične podatke sa sajtovima ili aplikacija treće stranke, kao što su sajtovi društvenih mreža.
 • Molimo Vas da obratite pažnju da kada jednom podelimo Vaše lične informacije sa drugim kompanijama, kompanija koja je primila te informacije, ona i ima kontrolu nad njima i postaju predmet prakse druge kompanije.
 • Kada kompanije vrše usluge u naše ime, kao što je dostavljanje paketa, marketing i reklamiranje, ili usluge klijenata, tim kompanijama je zabranjeno da koriste Vaše lične podatke u druge svrhe osim onih koje zahtevamo mi ili zahteva zakon.
 • Kada delimo Vaše lične podatke sa trećim licem u vezi prodaje posla, radi sprovođenja naših uslova korišćenja i pravila, radi osiguranja bezbednosti i sigurnosti naših klijenata i treće strane, radi zaštite naših prava i imovine i prava i zaštite naših klijenta i treće strane, radi usklađivanja sa zakonskim postupkom ili ukoliko verujemo otkrivanje zahtevano od strane zakona.

VAŠA KONTROLA I IZBORI:

Pružamo Vam mogućnost da vršite određene kontrole  i izbore po pitanju našeg prikupljanja, korišćenja i deljenja Vaših podataka. U skladu sa važećim zakonom, Vaše kontrole i izbori mogu da uključuju:

 • Izbor ili promenu izbora za pretplate, biltene i upozorenja.
 • Izbor da birate da da li ćete od nas dobijati vesti, ponude i promocije za naše projekte i usluge ili projekte i usluge za koje mislimo da bi Vas mogli zanimati.
 • Zahtev za pristup ličnim podacima koje posedujemo o Vama kako bi ih izmenili ili obrisali.

Ove kontrole i izbore  možete da izvršite na različite načine, uključujući instrukcija, koje smo Vam obezbedili u komunikaciji koja Vam je poslata ili korišćenjem uređaja ili drugih dostupnih postavki (na primer, ponovnim podešavanjem identifikatore za oglašavanje na uređaju i/ili isključivanjem oglasa na osnovu Vaše interesovanja) ili nas možete kontaktirati putem mejla.

Molimo Vas da imate u vidu da ukoliko nam ne dozvolite da prikupljamo Vaše lične podatke, možda nećemo biti u mogućnosti da Vam pružimo određena iskustva, projekte i ono što je Vama blisko. Ukoliko je prikupljanje ličnih podataka obavezno, to ćemo jasno istaći prilikom prikupljanja kako biste mogli da donesete odluku da li ćete učestvovati. Ukoliko imate pitanja o određenim ličnim informacijama o Vama koje obezbeđujemo ili zadržavamo i Vašim pravima koje se tiču ličnih informacija, molimo Vas da nas kontaktirate.

PRIVATNOST DECE

Prepoznajemo potrebu da obezbedimo dalju zaštitu privatnosti u vezi ličnih podataka koje možemo prikupljati od dece na našim sajtovima i aplikacijama.  Neke funkcije našeg sajta i aplikacija prilagođenu su uzrastu, pa su nedostupni deci za korišćenje, a mi znajući to, ne prikupljamo lične podatke dece u vezi sa njima. Kada imamo nameru da prikupljamo lične podatke dece, mi preuzimamo dodatne korak u zaštiti dečije privatnosti, uključujući:

 • Obaveštavanje roditelja o našim informacionim praksama koje se tiču dece,  uključujući koje u to vrste ličnih podataka koje možemo prikupljati od dece, načine na koje možemo te informacije iskoristiti, i da li i sa kim  možemo podeliti te informacije,
 • U skladu sa važećim zakonom i našom praksom, dobijanje pristanka od roditelja za prikupljanje ličnih podataka njihove dece ili slanje informacija o našim proizvodima i uslugama direktno njihovoj deci.
 • Ograničavanje našeg prikupljanja ličnih podataka od dece na onoliko koliko je razumno neophodno za učestvovanje u online aktivnostima.
 • Davanje pristupa roditeljima ili mogućnost da zatraže pristup ličnim podacima koje smo prikupili od njihove dece i mogućnost zahteva da se lični podaci izmene ili obrišu.

PROMENE OVE POLITIKE

 • Povremeno možemo promeniti ovu politiku o privatnosti, kako bismo se prilagodili novim tehnologijama, industrijskoj praksi, regulatornim zahtevima ili iz drugih razloga. Obavestićemo Vas ukoliko su ove promene od velike važnosti, i ukoliko to zakon nalaže, zatražićemo Vaš pristanak. Obaveštenje možemo poslati putem i-mejla na poslednju i-mejl adresu koju ste nam naznačili, ili postavljanjem obaveštenja o takvim promenama na našem sajtu ili aplikacijama, ili pomoću drugih vidova komunikacije, koje su u skladu sa zakonom,

KOMENTARI I PITANJA

Ukoliko imate komentar ili pitanje sa ovom politikom privatnosti, molimo Vas da nas kontaktirate putem mejla office@archangeldigital.com

Pratite nas @archangeldigital

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.