16/11/2021

PREMIJERA FILMA JUŽNI VETAR – UBRZANJE U BEOGRADU

Najiščekivaniji filmski nastavak, Južni vetar – Ubrzanje, premijerno je prikazan u Kombank Dvorani i u CineStar bioskopu u Ada Mall-u.

Putem zvaničnog YouTube kanala filma „Južni vetar“ organizovan je livestream koji je pratio dolazak glumaca i autorske ekipe u Kombank Dvoranu, crveni tepih kao i intervjue. Voditelj svečane ceremonije koja je prethodila premijeri bio je Ognjen Amidžić. Publika je sa ushićenjem dočekala glumačku postavu filma, Miloša Bikovića, Jovanu Stojiljković, Miodraga Radonjića, Predraga Miki Manojlovića kao i autore filma, scenaristu Petra Mihajlovića, producentkinju Tatjanu Žeželj Gojković i reditelja Miloša Avramovića.

Beogradska premijera filma Južni vetar – Ubrzanje je ispraćena s velikim interesovanjem, o čemu svedoči podatak da su karte za premijerne projekcije rasprodate za svega jedan dan. Publika je ovacijama, po završetku 127 minuta uzbudljive akcije, nagradila glumačku i autorsku ekipu novog nastavka najpoznatije srpske franšize.

Film Južni vetar 2 – Ubrzanje stiže u bioskope širom Srbije od 4. novembra a zatim, nakon premijera u Cirihu, Beču, Banja Luci, Sarajevu i Podgorici, širom dijaspore i regiona.

Pratite nas @archangeldigital

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.