16/11/2021

PROMO VIDEOM „PUT ŠAMPIONA“ OTVORENO AIBA SVETSKO PRVENSTVO U BOKSU 2021.

Svečanom ceremonijom u Štark Areni je otvoreno AIBA Svetsko prvenstvo u olimpijskom boksu za muškarce. Na ceremoniji otvaranja publici su se uz predsednika Svetske bokserske federacije Umara Kremleva obratili i ambasadori ovogodišnjeg AIBA prvenstva – bivši bokserski šampion Roy Jones Jr, glumac Said Taghmaoui, bokserka koja je izmenila boksersku regulativu omogućivši ženama sa hidžabom da se takmiče Zeina Nassar, olimpijski šampion Roberto Cammarelle i glumac Miloš Biković.

Svetsko prvenstvo je zvanično otvoreno promotivnim video spotom „Put šampiona“ koji je kreiran, razvijen i produciran od strane Archangel Digital-a. U videu uz legendarnog Roy Jones Jr i Miloša Bikovića glume i juniorski šampion Italije u boksu, Christian Sinagra, mladi glumac Aleksandar Osvald i Vladimir Jovanović. Reditelj spota je Bojan Kosović a izvršni producenti Tatjana Žeželj Gojković i Miloš Biković.

Svetsko prvenstvo je u otvoreno 24.10. i trajaće do 6.11. a održavanjem ove manifestacije Beograd postaje zvanično jedini grad na svetu koji je u čak dva navrata bio domaćin Svetskog šampionata u boksu.

Pratite nas @archangeldigital

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.