Aktuelno
19/12/2022

Sezona 2 – JUŽNI VETAR: NA GRANICI

Potpuno nepredvidiv zaplet, snimanje u više evropskih zemalja, najveće svetske i domaće glumačke zvezde – najkraće opisuju 2. sezonu TV serije „Južni vetar“ čiji se nastavak sastoji od 12 novih epizoda pod nazivom „NA GRANICI“.

U svom nastavku, “Južni vetar – NA GRANICI”, kreatora serije Miloša Avramovića i scenariste Petra Mihajlovića, bavi se borbom svetskih sila – Rusije, Amerike i Evrope, kriminalnim vezama i korupcijom, sukobljenim interesima u čijem je centru Srbija i naši junaci.
Snimano na lokacijama u Srbiji, Hrvatskoj i Rusiji, kao i na granicama Italije i Finske, pratimo vođu srpskog podzemlja, narko-bosa Petra Maraša, čiji poslovi sve više ugrožavaju njegovu egzistenciju.

Međunarodnu glumačku podelu čine holivudske i ruske zvezde Vilijam Boldvin i Erik Roberts, kao i Oksana Akinšina i Aleksej Guskov, uz već dobro poznatog Italijana Paskvala Espozita; dok domaće glumačke zvezde predvode Miloš Biković, Miodrag Radonjić, Miki Manojlović, Jovana Stojiljković, Aleksandar Berček, Bogdan Diklić, Milica Gojković, Tamara Krcunović, Andrija Kuzmanović i Stefan Kapičić.

Kvalitet “Južnog vetra” potvrđuje i to što je prvi put u istoriji projekat sa Balkana dobitnik sredstava za produkciju igrane TV serije u kategoriji za TV i online sadržaj, na fondu potprograma MEDIA Kreativna Evropa.

TV serija “Južni vetar – NA GRANICI” snimljena je u produkciji REŽIM i ARCHANGEL DIGITAL STUDIOS u koprodukciji sa TELEKOM SRBIJA i RTS, kao i producentskim kućama FILM DISTRICT, ARCHANGEL STUDIOS, TELEFILM (Hrvatska) i A-LAB produkcijom (Italija), uz podršku partnera MEDIASLOVO i OKKO.

Zvaničan trejler možete pogledati na sledećem linku.

Uz podršku

Pratite nas @archangeldigital

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.